Om företaget

Mambojambo arbetar med grafisk design och tidningsproduktion. Våra kunder kallar oss en personlig designbyrå för att vi är personliga med dem. Vi försöker alltid att hitta deras egna stil och har modet att lyfta fram det unika hos varje kund. Vi fungerar även som en kompletterande byrå, en resurs till flera andra byråer och företag.

Vi har över 20 års erfarenhet av grafisk design och tidningsproduktion och därför vågar vi säga att vi är bra på det vi gör, att kommunicera varumärken med passion och personlig prägel. Vår unika kunskap är att se var luckorna finns, hitta själen i företaget/produkten och förstärka det genuina budskapet.

Uppdragen sträcker sig över det mesta inom kommunikation och design – grafiska profiler, annonser, tidningsproduktioner, PR-material, broschyrer, foldrar, webbdesign etc.

Vi arbetar i nätverk med andra dedikerade aktörer, vilket innebär att vi skräddarsyr arbetsgrupp efter uppdrag. I vårt nätverk ingår fotografer, illustratörer, copywriters, journalister, kommunikatörer, webbdesigners och eventbolag.

Fördelen med en mindre byrå är att vi kan jobba nära kunden, finnas lätt till hands och ha fullt fokus på varje kund vi arbetar tillsammans med. Ingen försvinner i mängden. Det gör oss till den personliga designbyrån.